Taximetristi

Sistemul de lucru NOVA TAXI:

Merge cea mai apropiata masina libera de adresa clientului!

Daca sunt mai multe masini care stationeaza in aceeasi zona/stand(si se vad una pe alta), merge masina care asteapta de mai mult timp.

Cum se intampla practic:

 1. dispecera cere adresa clientului

 2. se poate anunta orice masina din zona primelor 3 standuri

 3. dupa ce se anunta prima masina, dispecera va intreba: “indicativul….., este la adresa….., este cineva mai aproape?”

 4. in acest moment se poate anunta orice alta masina care este mai aproape decat masina precedenta

 5. dispecera va repeta intrebarea: “…….este cineva mai aproape?” pana cand localizeaza cea mai apropiata masina de adresa clientului

 6. confirma comanda celei mai apropiate masini de adresa clientului.

UN SISTEM INTELIGENT !

PENTRU OAMENI INTELIGENTI!

AVANTAJELE ACESTUI SISTEMULUI DE LUCRU NOVA TAXI:

 1. RAPIDITATE SI PROMPTITUDINE: avem garantia ca masina cea mai apropiata de adresa merge dupa client, poti lua comanda de la adresa.

 2. DINAMIC: pentru a te anunta la comanda nu esti obligat sa stai in stand la rand asteptand sa iti vina randul la a comanda, te poti anunta de oriunde!! Oricum in standuri nu gasesti loc.

 3. EFICIENT: alegi locurile bune de asteptare a clientului, pentru a te putea ocupa si la strada si tot de acolo te poti anunta la comanda. De ex.: in fata la policlinica Clujana,in fata la spitalul de Oncologie,in parcare la OMW pe Dorobantilor, in fata la Kaufland Marasti si Manastur, etc.

 4. ECONOMIE DE COMBUSTIBIL: numar redus de km/zi deoarece te poti anunta la comenzi din zona de unde ramai liber, nu esti nevoit sa faci kilometric in gol sa-ti cauti un loc intr-un stand. De ex.: daca ramai liber pe str Parang nr 39 nu trebuie sa te intorci pana in primul stand Minerva, Sirena sau in alt stand unde gasesti si tu un loc, poti ramane pe str Ciucas la Ancalore de unde te poti anunta la comanda sau, de ce nu, sa te ocupi cu client de pe strada, etc.

 5. LEGAL: legea iti permite sa stationezi orunde este loc de parcare si te poti si anunta la comenzi! In plus, nu mai primesti amenzi si puncte de penalizare pentru faptul ca neavand loc de stationare in standuri esti nevoit sa stai in afara spatiului delimitat pentru stationare taxi.(conform HCL, la 3 puncte de penalizare se suspenda autorizatia de taxi timp de 6 luni ).

 6. ESTI LIBER: sa te asezi in zone in care te poti anunta la un numar mare de comenzi (nu esti conditionat de standuri unde oricum nu sunt locuri suficiente). Ex ( stai pe str Pietroasa nu in stand la Dorobanti,stai pe str Hasdeu nu in stand la Neuro sau Hasdeu,stai pe Calea Turzii dupa benzinarii nu in stand la IEIA,etc,).

 7. PROFITABIL: NOVA TAXI are cele mai multe comenzi prin dispecerat, raportat la numarul de masini! Cu alte cuvinte, un taximetrist de la NOVA ia cele mai multe comenzi din Cluj!

 • Parcul auto numara 300 de indicative, asta inseamna ca un taximetrist de la NOVA face in medie incasari mai mari cu 30-50 de lei in plus pe zi!

 • Raportat la luna, la NOVA se castiga 1000-1500 de lei/luna(zece-cinsprezece milioane) in plus fata de oricare alta firma de taxi!

 • Pe durata unui an se ajunge la: 12.000- 18.000 de lei/an (o suta douazeci –o suta optzeci de milioane) in plus pe an fata de taximetristii de la alta firma! Practic, 3-4000 de euro in plus pe an, pentru taximetristii de la NOVA TAXI!

Calculati singuri cati bani a castigat in pus un taximetrist de la NOVA, in ultimii 4 ani de exemplu!

SUNTEM FIRMA DE TAXI care a introdus in CLUJ-NAPOCA:

 1. PRIMUL CALL CENTER LA O FIRMA DE TAXI IN CLUJ!

 2. UN DISPECERAT TAXI PERFORMANT , COMPLET DIGITAL SI INFORMATIZAT!

 3. PRELUAREA A PESTE 100 COMENZI TELEFONICE SIMULTAN!

 4. CLIENTI UNICI IN BAZA DE DATE: 180.000!

 5. BRAND RECUNOSCUT! FIRMA ARE DE 15 ANI ACELASI NUME: NOVA TAXI SI ACELEASI DATE DE REPREZENTARE GRAFICA!

 6. SISTEM INTELIGENT DE LUCRU PENTRU TAXIMETRISTII CAPABILI SI CARE VOR SA LUCREZE!

 7. SUNTEM INTOTDEAUNA CU UN PAS MARE INAINTEA CELORLALTE FIRME DE TAXI!

DE CE NOVA TAXI?

 1. Sunt avantajati taximetristii adevarati cu experienta care pot face mai multi bani deoarece nu depind de noroc ( este primul in stand si merge la comanda ) ci se bazeaza pe experienta lui.

 2. Servire mai buna a clientilor pentru ca taximetrele ajung mai repede la comanda, taxiul fiind in zona nu in cine stie ce stand.

 3. Faci bani in functie de cat de bine stii sa faci taxi, nu mai depinzi de noroc: sunt comenzi pentru standul in care esti?; al catelea esti in stand?, etc

 4. Sistemul se potriveste unei anumite tipologii de taximetrist: activ, destept, indepedent, care vrea sa faca bani.

 5. Firma are doar 300 de masini si potentialul de castig al taximetristilor este mult mai mare decat la oricare firma deoarece raportul comenzi pe zi / nr. de taxiuri este f.foarte mare.